Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ !!!


ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΝΕΑΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥ ΓΟΝΕΑ 9/01/2016


Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 στις 12.00 έως τις 2.30 σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε και να λάβετε μέρος, στην πρώτη συνάντηση -βιωματικό εργαστήρι γονέων, που αφορά στην καλή επικοινωνία γονέα παιδιού και στην ανάπτυξη αρμονικής σχέσης , γεμάτη σεβασμό και αγάπη,

με φιλοσοφία την Θετική διαπαιδαγώγηση.


Η Φωτεινή Μπαλή, είναι Ψυχολόγος-Σύμβουλος ψυχικής Υγείας ατόμου και οικογένειας, BSc psych, Pg.Dipl. Couns, cand. Dpsych, Eκπαιδεύτρια Αποτελεσματικού γονέα ΕΑΓ, εκπαιδευμένη και πιστοποιημένη από την Gordon Training International, απόφοιτος της ‘Συναισθηματικά εστιασμένης θεραπείας’ EFT,για ζευγάρια και οικογένειες.


Στόχος :Μια διαπαιδαγώγηση με σεβασμό και αγάπη για τον γονέα και για το παιδί
Το πρόγραμμα αυτό μαθαίνει στους γονείς συγκεκριμένες δεξιότητες επικοινωνίας και επίλυσης των συγκρούσεων, που απαιτούνται για την οικοδόμηση και τη διατήρηση μιας αρμονικής σχέσης με τα παιδιά τους κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
Είτε είστε γονέας βρέφους, είτε μικρού παιδιού, είτε εφήβου, γνωρίζετε πολύ καλά ποσό απαιτητική μπορεί να είναι η ανατροφή τους – ενίοτε έως και εξοντωτική. Δυστυχώς, τα παιδιά δεν έρχονται στον κόσμο μαζί με το αντίστοιχο εγχειρίδιο οδηγιών. Και το να είστε γονέας δεν σημαίνει πάντα ότι ξέρετε αυτομάτως ή ενστικτωδώς τι πρέπει να κάνετε.
Η Εκπαίδευση Αποτελεσματικού Γονέα σας μαθαίνει επικοινωνιακές δεξιότητες, που αποδεδειγμένα έχουν αποτέλεσμα. Οι γονείς, μόλις αρχίσουν να χρησιμοποιούν τις δεξιότητες αυτές, εκπλήσσονται από την εντυπωσιακή βελτίωση που παρατηρούν τόσο στις οικογένειές τους όσο και σε όλες τους τις σχέσεις. Το πρόγραμμα έχει εμπνευστεί ο πολυβραβευμένος και τρεις φορές υποψήφιος για το Νόμπελ Ειρήνης ψυχολόγος, Dr. Thomas Gordon.

Στα Σεμινάρια Αποτελεσματικού Γονέα θα μάθετε:
Να βοηθάτε τα παιδιά σας να επιλύουν τα προβλήματά τους
Να αντιμετωπίζετε τη μη αποδεκτή συμπεριφορά των παιδιών σας
Να επιλύετε τις συγκρούσεις ανάμεσα σ’ εσάς και τα παιδιά σας
Να ακούτε με τέτοιο τρόπο, ώστε τα παιδιά σας να νιώθουν ότι τα κατανοείτε
Να επικοινωνείτε με σαφήνεια, ώστε τα παιδιά σας να σας καταλαβαίνουν
Να θεσπίζονται κανόνες που θα τηρούνται από ολόκληρη την οικογένεια
Να επιλύετε τις συγκρούσεις έτσι ώστε να μην υπάρχουν ηττημένοι
Να ανατρέφετε τα παιδιά με μια φιλοσοφία Θετικής διαπαιδαγώγησης
Να γίνετε το πρόσωπο στο οποίο θα στρέφονται τα παιδιά σας για να μοιραστούν και να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες ή τις στενοχώριες τους με εποικοδομητικό τρόπο.

Η Εκπαίδευση περιλαμβάνει 30 ώρες με θεωρία και βιωματική εκμάθηση των δεξιοτήτων, τρείς ώρες εβδομαδιαία.
Το κόστος είναι 190 ευρώ.


Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6978944696

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου